1000
locuințe vândute

Avantgarden 3 înseamnă locaţia de primă clasă a apartamentului dumneavoastră, în cel mai frumos oraş al României. Situat în nordul Braşovului – cu acces rapid la centrul istoric – Avantgarden 3 vă conferă liniştea şi siguranţa unei zone elegante, cu vedere deosebită spre munţi.

Noul ansamblu rezidenţial este foarte bine racordat la infrastructură, punându-vă la dispoziţie toate facilităţile de care aveţi nevoie: acces confortabil la mijloacele de transport în comun urban şi interurban, se află în imediata apropiere de grădiniţe şi şcoli, dispune de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii; în plus aveţi la îndemână magazine, centre comerciale dar şi de agrement.

O viaţă liniştită departe de zgomotul oraşului

Un apartament în care tu şi familia ta te vei simţi cu adevărat acasă. Simplitate, eleganţă şi bun gust – sunt principiile după care au fost proiectate aceste apartamente. Spaţiul este optim distribuit oferindu-ţi atât confort cât şi utilitate. Finisajele de înaltă calitate contribuie la atmosfera de cămin făcând din casa ta locul cel mai confortabil.

Avantaj: Nu trebuie să te mai îngrijorezi pentru loc de parcare - aici, fiecare locatar poate avea propriul său loc de parcare.

01 Bucatarie (1) 02 Bucatarie (2) 03 Camera de zi (1) 99 Baie Camera de zi (1) Camera de zi (1) Camera de zi (2) Camera de zi (2) Camera de zi (2) Camera de zi (3) Camera de zi (3) Camera de zi (3) Camera de zi (4) Camera de zi (4) Camera de zi (4) Dormitor (1) Dormitor (1) Dormitor (1) Dormitor (2) Dormitor (2) Dormitor (2) Hol 1 Hol 2 Plan 3D

Recomandări

Familia Stemate
"Apartamentul nostru este compartimentat într-un mod optim, fiind astfel deosebit de confortabil. Zi de zi, savurăm ambianţa modernă şi mediul înconjurător ideal pentru familia noastră. Aici suntem într-adevăr acasă." – Familia Stemate

Tur virtual

Tur Virtual apartament cu 2 camere
Dacă nu reușiți să ne vizitați pentru a vedea apartamentul mostră special amenajat, acum îl puteți vizita virtual. Click pe imaginea de mai sus.
Vizualizare 360 grade apartament cu 2 camere economic

Oferta, apartament 2 camere, 36000 euro

Suprafețe

construit 62,41 mp
util 48,22 mp